Sidor

måndag 8 september 2014

Inskolning och dagisvirus

Det går inte så bra det här med inskolning. Jo, första veckan gick jättebra, jag var där hos honom men han roade ändå sig själv min lilla Sixten. Han har alltid varit väldigt modig och gått på upptäcksfärd själv och leker gärna själv också. Så jag tänkte att det här kommer nog gå som en dans. Men så i helgen började alla dagisvirus festa loss på honom och han fick hög feber, idag gjorde jag ett försök att lämna honom men det gick inte så bra. Han fick tillbaka febern och var tröstlös när jag hämtade honom efter bara en halvtimme, satt och hulkade i en lärares famn.

Usch så hemsk jag kände mig, grät en skvätt jag också. Hoppas vi hinner med lite till inskolning denna veckan ändå annars kommer det bli jobbigt för honom nästa vecka när det börjar på allvar. Mamma är dock en riktig räddare i nöden och kan hämta honom tidigt när det passar hennes schema. Känns väldigt skönt!
Jag är också glad över att det bara är en dörr mellan Ester och Sixtens avdelningar och det verkar som om de ofta har dörren öppen. Kanske hittar de varandra under dagen ibland och kan känna lite extra trygghet då.
Önskar att det vore tre månader framåt och att vi alla har rutin på allt. Sixten och Ester trivs på dagis, jag har stenkoll på allt nytt och Mikael går och smider planer om en spahelg i julklapp *hint hint vink vink*.

Här nedan är ännu en bild man inte vill sätta in i familjealbumet.

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar