Sidor

torsdag 21 mars 2013

Går upp i vikt

Vi bjöd BVC sköterskan på ett gott skratt idag när vi skulle väga Sixten. Bäbisar går ofta ner lite när dagarna efter de fötts, likaså gjorde Sixten det och gick ner från 3800 till 3515. En vecka senare, som idag brukar de dock ha gått upp 150-200 g men inte Sixten inte. Här rinner det nog grädde ur bopparna för vår pudding hade gått upp hela 300 g och sköterskan kunde inte hålla sig för skratt. Ser ut att kunna bli en stöddig karl.
Sen var det ju det där föräldramötet, mamma kom över och passade Ester så att både Mikael och jag kunde gå. Det var som sagt roligt att se både kort och film på hur Ester har det om dagarna. Hon verkar ha det bra. Jag kunde inte låta bli att anmäla mig som frivillig till att vara föräldrarepresentant. Vet inte varför, men när frågan slängs ut framför sju vuxna "är det någon som skulle vilja vara föräldrarepresentant för den här gruppen" och ingen svarar, så bubblar liksom ett "jag kan tänka mig det" automatiskt upp ur min hals. Men jag erkänner, det ska bli skoj också att få lite mer koll på verksamheten. Mikael sitter dock med skämskudden alltid när jag gör sånt här, av någon anledning tycker han att jag är jobbig som lägger näsan i blöt jämt. Men det får han stå ut med.
Bänken är dessutom klar nu! Så nu kan våren komma så jag kan sätta mig på den under äppelträden och amma.


1 kommentar:

  1. Hmm,vet precis vad du menar om att det bubblar i en på föräldramöten och att ha en man som sitter och skäms bredvid ;)

    SvaraRadera