Sidor

torsdag 17 december 2015

0608

Äntligen tillbaka på tåget.

Jag tyckte att det var så bekvämt när jag jobbade i Halmstad och tog tåget från Båstad. Jag läste ut en ny bok varje vecka på tåget, skrattade med mina fina pendlarvänner, hade bra rutin på att avsluta jobb när jag slutade och inte 8-10-13 minuter över 16.00 och jag tankade bilen drygt en gång i månaden.

Nu är jag alltså tillbaka på tåget och idag var första gången jag hoppade på det i Förslöv. Mikael lämnar barnen på dagis med bilen och tar sen tåget. Så när jag kommer i eftermiddag vid 14 så står bilen på stationen. Smidigt.

Ännu bättre blir det om kontoret flyttar ut på Berga. Då kan jag hoppa av en station tidigare.

Nu ska jag försöka hitta en bok att roa mig med. Eventuellt nobelpristagaren i litteratur om det inte är för tungt. Det lät så viktigt med alla dessa historier från förr och sovjet om jag förstått det rätt. Om inte så fungerar alltid Kepler eller någon annan deckare, jag är inte så värst kräsen. Ultimata boken är nog; rätt mycket kärlek och spänning samt inga barn (klarar inte av att läsa om eller titta på film om barn för jag är så rädd att det ska hända något hemskt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar