Sidor

onsdag 6 juli 2016

Allsång

Allsång är ta mig tusan en av de bästa grejerna som finns. Mest för att det påminmer mig om min farmor och farfar  tevekvällar i deras soffa när sommarvärmen svalnat bort lite.

Igår efter jobbet åkte jag till min farmor. Min fantastiska farmor som jag älskar så mycket. Hon får en att känna sig så trygg och välkommen. Hon är fördomslös och klok och rolig och ung i sinnet. Hon har bättre koll på mode än jag och hennes blomsterintresse är så inspirerande.

När vi kom dit åkte vi tillsammans vidare till min faster. Som bjöd på rabarberpaj i sitt fina hus. Huset ligger förresten ute för försäljning, jag blev så sugen på att köpa det. Lite synd att vi trivs så bra här. Här är länken. Vilket hus! Och allting är tipptopp!

http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-klippan-klippans-kommun-bjersgardsvagen-20-9469096

Jag har lika mycket gott att berätta om min faster som om farmor. Hon är rolig och sprudlande. Varm och modig. Och jag tycker det är så roligt att hon delar med sig av så mycket erfarenheter och berättelser, jag är glad och tacksam att få höra.

Dem är så mycket jag vill vara och jag hoppas att jag har en liten bit av dem båda i mig.

Efter fika åkte vi hem till farmor igen. Åt lax och god sallad. Tände ljus och kollade på Allsång på Skansen. Vissa saker önskar man att man kunde göra jämt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar