Sidor

tisdag 25 februari 2014

Hälsar på vänner i Göteborg

Vi kom upp redan vid halv elva på lördagsförmiddagen och möttes av bror och en gryta korv stroganoff innan vi tog båten över älven. Den korta båtresan som tog oss från Norra Älvstranden till Järntorget var ett mindre äventyr för Ester.Hon tittade på det stora vattnet och konstaterade att det var mycket bilar och lastbilar längs med kusten.

När vi kom över så somnade barnen i var sin vagn och Mikael, jag och Patrik kunde avverka några affärer. Inte för att jag tycker det är särskilt kul att gå i affärer utan mer för att spana in lite folk och försöka få lite inspiration till ett kommande vårsko inköp. Det var hur som helst välidigt härligt att strosa gata upp och ner tillsammans, lagom till Ester vaknade satte vi oss på Språkcaféet i närheten av båten hem. Sixten gick runt i sina första par skor och charmade några tanter som satt och sörpla i sig vin.
Så småningom tog vi båten hem, handlade lite till middagen och välkomnade Marie hem från jobbet.
Efter pizza, melodifestival, efterätt och gott vin väntade vi på att Ester skulle bli trött så vi kunde plocka fram lite godis och spel. Vi väntade och väntade och väntade. Tillslut höll alla på att somna utom Ester, när hon väl slocknade så dröjde det bara en kvart innan alla andra sov.

I ottan nästa dag blev det frukost, sen häng på lekplatsen och slutligen avfärd mot Staffan och Frida och deras härliga 60-tals hus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar