Sidor

torsdag 10 april 2014

Bjuder på restaurang

Jag glömde berätta! Förra fredagen satt mamma och pappa barnvakt hemma hos oss medan jag och Mikael tog bussen till Ängelholm för att äta på restaurang. Det var 1 år och 2 månader sedan sist som bara vi gjorde något tillsammans. Om man inte räknar 3 timmar på Väla som att göra något tillsammans.

Det var skoj att komma ut och iväg. God mat dessutom. Indiskt på Curry Nam Nam. Nästan, nästan som kvartershaket i Göteborg där vi ofta beställde hämtmat på söndagar. Jag försökte hitta något som matchade vår gamla favorit och tyckte nästan jag lyckades.

Vid nio var vi mätta och belåtna och hemma igen. Då hade både Sixten, Ester och morfar/pappa somnat. Tack för hjälpen!

Det här med att kunna åka buss till stan fastän vi bor mitt ute på landet är så lyxigt. En lyx vi överhuvudtaget inte tänkte på när vi köpte huset men som visade sig vara grymt bra! Bussen stannar 50m utanför oss och på 20-25 minuter är vi inne i stan (Ängelholm) det är mycket närmre till Båstad men jag tror ändå det tar ungefär lika lång tid om man vill åka dit istället.
Den går varje halvtimme på dagen och varje timme på kvällen. Både Mikael och jag kan ta den till jobbet, vilket vi gör. Så än så länge har vi bara behövt en bil och hoppas klara oss på bara en länge till. Men vem vet. Kanske drar de in bussen när Hallandsåstunneln blir klar och tåget börjar gå till Förslöv. Kanske inte. Vi får njuta så länge det går.

Kanske får bli ett påskäventyr att åka buss till Båstad. Fortsättning följer.

Nu. Baka kaka till mina kära kollegor. Det är jag som har tårtspaden denna veckan.


2 kommentarer: