Sidor

måndag 14 september 2015

O-ringen 2015

Förutom en vecka i Kalmar, besök på Borås djurpark, sköna dagar i Stora Hult, korvgrillning i Håle, hemmafix, hemmalek och mer så var vi på O-ringen i sommar.

Detta året gick orienteringstävlingen i Borås. Mamma och pappa sprang också och var snälla och lät oss bo i deras husvagn, så vi var fyra vuxna och två barn i en husvagn. Det var faktiskt inte så trångt som det kanske låter, vi var ju mest utomhus. Alla sprang inklusive barnen, de var anmälda till knatteknat och tyckte det var skoj, nästa år vill dock Ester springa en "riktig" bana. Och det ska vi nog kunna ordna, jag tänkte att vi skulle kunna ta en riktig bana redan i höst tillsammans men vet i tusan om det blir någon helg över för det. Vi håller på att greja en massa hemma. Vi får se.

Det är så roligt varje år att se barnen anpassa sig så snabbt till detta husvagnsliv. Vant springa över till Janne och Tittis husvagn, leka kurragömma med de stora barnen eller fylla på vattenflaskan bland 25 diskande orienterare.

Det är en av höjdpunkterna på året.

Nästa år går O-ringen i Sälen. Då ska vi bo i stuga och åka lift till tävlingen. Springa på kalfjället och avverka höjdmeter. Sist jag var där och sprang var på Rikslägret 1995. Snart är det dags igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar