Sidor

torsdag 13 mars 2014

Försöker knacka kod

Jag har länge försökt att få en flik fungera med rubriken "Om" här på hemsidan. Men det verkar vara en bugg eller något för hur jag än gör så vill den inte länka till rätt sida. Fliken finns, men trycker man på den så hamnar man fel. Hur som helst, meningen är att det ska stå så här under den fliken;


Om

Lyckliga familjer är en blogg om mig och min familj gjord för de nära och kära som vi har runt omkring oss. Som vi gärna skulle vilja träffa oftare än vardagen och tiden tillåter. Här får ni möjlighet att se hur barnen växer och hur jag funderar.

Jag hoppas att alla förstår ironin i bloggnamnet "Lyckliga familjer" och inser att lyckliga familjer också får maginfluensa, njuter av vårsolen, sörjer att de nya bromsklossarna till bilen tömde hela semesterkassan, gläds åt det lilla, struntar i att städa på flera veckor och brottas med vardagen.

Fred på jorden!
Cecilia

4 kommentarer:

 1. Hej Cia! har du komat den här sidan? http://www.designadinblogg.se eller http://fixa-din.blogspot.se
  tycker jag haft mkt hjälp med hemsidedesign från den
  kram Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. kollat ska det stå. svårt att skriva med en hand...

   Radera
 2. Tack Lina!! Jag känner mig så ny här och kan väl inte förvänta mig underverk. Men jag blir så frustrerad, det borde inte vara så svårt tänker jag. Ska in och botanisera snarast.

  SvaraRadera
 3. Nu fungerade det!

  http://lyckligafamiljer.blogspot.se/p/om.html

  SvaraRadera