Sidor

lördag 14 oktober 2017

Tights och tofflor

Vad gör man en sådan här dag? När det liksom inte regnar, utan mer är 110% luftfuktighet så att man blir plaskblöt ändå.

Jo efter en seg förmiddag så får man tillslut, efter sju år, rätt feeling för att ta tag i och måla runt lilla toalettfönstret på ovanvåningen. Check för grundmålningen. Ska det ta 7 år innan täckmålningen tro? Vem vågar tippa?

Sen äter man lite pizzarester innan man tar på sig regnkläder och stövlar och åker ner på fotbollsplan. Eller tofflor och tights om man heter Sixten.Sen ger man sina barn var sin banan, går och köper kexchoklad, försöker att inte bli upprörd när sonen gnäller över att det är kallt med tofflor och tights men vägrar ta på sig något annat och försöker för hela sitt liv att där emellan verkligen koncentrera sig på vad som händer på planen.
Tills man efter en kvart inser att man är värdelös på det här och upptäcker att ens karl inte ens är med och spelar. Tydligen har han blivit skadad och sitter i omklädningsrummet.

Så åker man hem.

Och så gör man tillslut det bästa man kan göra av en sådan här dag. Springer en runda runt Förslöv i perfekt temperatur och luft med massor av syre. Det går kanske inte så snabbt, men vem tusan har bråttom en lördag eftermiddag?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar