Sidor

tisdag 2 april 2013

Är stamkunder på Skroten

Japp, så var det dags igen. Bilen är på Skroten, alltså Förslövs bilverkstad är också en bilskrot och heter rätt och slätt Förslövs bilskrot. Så det är inte så illa som det låter. Men tillräckligt illa ändå. Nu var det bakre ljuddämparen som sett sina sista mil och var helt av. Tur att Mikael har lite koll på hur bilen brukar låta och se ut, för jag hade kunnat köra runt länge med en dånande bil och avgasröret som hängde ner. Det är vid sådana här tillfällen som jag är evigt glad att vi bara har en bil, bara en bil att laga.
Passade på att släpa in sommardäcken i bilen också så att de kunde sätta på dem, för det är så tråkigt att göra själv och dessutom kostar det inte så farligt mycket att låta dem göra. Hur eller hur så ringer de en stund senare och säger att vi borde fundera på nya däck också. Suck.
Skönt att få det fixat i alla fall.

Hann även med ett besök på Willys idag, passade på att veckohandla vid 8.30 imorse på det nyöppnade Willyset i Båstad. Herr-e-gud så fint. Affären öppnade för bara någon vecka sedan och är stort som ett "Maxi" och så himla välplanerat och lyxigt att man blev helt lycklig av att knalla runt där inne. Orimligt lycklig. Rekommenderas.

På eftermiddagen pysslade vi lite här hemma och var ute en sväng och hängde upp gungan som vi tagit in i förrådet under vintern. På tisdagar och torsdagar tränar Mikael fotboll vilket betyder att han bara är hemma en timme efter jobbet innan han sticker igen. Så de här kvällarna är sällan så roliga för mig, desto roligare för honom som får iväg och träffa kompisar och träna i vårsolen. Lyckans ost. Förra året hände det dock att Ester och jag tog cykeln och cyklade ner och spanade på honom och sen vidare till en lekplats, får se ifall vi lyckas med något liknande så småningom när Sixten är lite större, vi har ju en cykelvagn där båda får plats. Men det får nog dröja till nästa vår i så fall.
Pyssel av en H&M kartong

Those were the days, när Bettan var felfri

Sjukt stolta över vår räserbil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar